• Nieuws

  Nieuws

  Lees je gezellig mee? Op deze pagina lees je het allerlaatste nieuws over Nala, dekking, dracht, pups, de eventuele ‘geplande nesten’ en vind je ook andere leuke en interessante berichten. Ook kun je een reactie geven op de berichten!

 • Nieuws

  Izzy gedekt!

  Yes, we hebben weer nieuws! Izzy is op maandag 19 en dinsdag 20 juni gedekt door Kenzo, een charmante, bejaagde Belgische reu. Ook deze reu is weer met zorg uitgekozen. Wil je meer lezen over Kenzo, klik dan hier.

 • Nieuws

  Ze zijn uitgevlogen…

  Na 8 weken met volle teugen te hebben genoten van een prachtig en heel relaxt nestje, zijn zij naar hun forever home uitgevlogen. Onze Noorse Goden en Godinnen: Thor, Odin, Freya, Skadi, Mani, Sunna, Saga en Iduna gaan voortaan door het leven als Dries, Odin, Ivy, Bowie, Skadi, Nala, Saar en Freya. We zijn heel vereerd en geraakt dat een aantal namen, (gewisseld) en behouden blijven en dat 1 pup vernoemd is naar haar moeder Nala. Fantastische stellen hebben heel erg lang gewacht op hun pup en met ons meegenoten van alle voorpret. En ze gaan nu helemaal zelf genieten van de fantastische hondjes! We wensen ze allemaal veel liefde,…

 • Nieuws

  Pups geboren Nala x Bram

  En daar zijn ze dan.. 8 puppies; 2 reuen en maarliefst 6 teven, ze zijn geboren op donderdag 10 decebemer jl. Moeder en pups maken het heel goed. Ons vorige nest had het thema Disney en zo heeft dit nestje het thema Noorse Mythologie, de Goden & Godinnen meegekregen. We stellen vol trots aan u voor: Odin, Thor, Skadi, Fréya, Maní, Sunna, Saga en Iduna. Voor al deze knappe koppen, hebben we een geschikt en warm thuis gevonden..  maar we gaan er eerst 8 weken met volle teugen zelf van genieten!

 • Nieuws

  Pups op komst!!

  Als de liefde zich vermenigvuldigd Groeit het geluk in je buik Het lijkt heel gewoon, maar is zó bijzonder Nieuw leven op komst, het blijft een wonder! Nala is in blijde verwachting! Als alles goed gaat, verwachten we in de tweede helft van december puppies!! Voor alle pups die er geboren worden, zijn er baasjes gevonden die met smart en liefde op ze wachten.

 • Nieuws

  Dekking Nala & Bram

  Onze lieve Nala is vorige week op liefdevolle date geweest met Bram Luna vd Nettelhorst. Nu is het afwachten of deze dates ook daadwerkelijk hun ‘vruchten afwerpen’! We hopen op positief nieuws over +/- 4 weken d.m.v. de drachtecho en daarna duimen we voor een prachtig nestje, gezonde pups over 9 weken! Wordt vervolgd..

 • Nieuws

  Pssst… Wij hebben een nieuwtje!

  Nala heeft een nieuw vriendje en zodra zij nu loops wordt, hopen we op een succesvolle dekking tussen Nala en Bram Luna van de Nettelhorst. Op ‘papier’ zag alles er al veelbelovend uit, maar de reu zien is natuurlijk wel een vereiste. De allereerste ontmoeting was om de honden kennis met elkaar te laten maken. Bram liet duidelijk merken dat hij Nala wel zag zitten. Hij was heel lief en maakte haar het hof. Wat een leuke en mooie reu! Dus wij waren er samen al vlot uit. Nu is het enkel nog wachten tot de loopsheid van Nala zich aandient en dan… We duimen dat alles lukt en er…

 • Nieuws

  Hieperdepiep hoera! 1 jaar vandaag

  Vandaag vieren we feest, want ons eerste nest is vandaag 1 jaar!   1 jaar geleden werden ze geboren en wat hebben we van ze genoten. Nog steeds hebben we met alle baasjes regelmatig contact en zullen we elkaar binnenkort treffen op de ’terugkomdag’ van ons ‘Disney’ nestje. We feliciteren alle pups en hun baasjes en wensen ze een hele fijne eerste verjaardag!

 • Nieuws

  8 weken later, de pups vliegen uit

  Het is zover, we zijn nu ruim 8 weken verder en de pups zijn uitgevlogen.. wat is de tijd snel gegaan! Verdrietig en lastig was het om ‘onze’ kleine schatjes te moeten laten gaan deze week, maar wat hebben we van ze genoten.. Één kleine man is nog gebleven en daar genieten we tot morgen nog maar even heel erg van, want ook hij zal dan zijn moeder en zusje gaan verlaten en uitvliegen naar zijn nieuwe gezin. Met overtuiging kunnen we zeggen dat ze stuk voor stuk een geweldig huisje hebben gevonden, met toegewijde, liefhebbende nieuwe eigenaren en vriendjes! We houden zelf ook een teefje, Izzy, om onze zogenaamde…

 • Nieuws

  Puppies geboren!

  Met grote trots presenteren wij jullie: Bliksem, Mowgli, Dickey, Zazu en Izzy van ’t Drentsettershof!   5 prachtige, flinke pups, waarvan 3 reuen en 2 teven, zijn zondag 10 februari 2019 geboren. Nala doet het geweldig, ze is een ontzettend lieve en zorgzame moeder voor haar kroost. Alle pups hebben eerst de tijd om bij ons uit te groeien tot mooie, lieve, maar vooral sociale hondjes en ze hebben allemaal een heel warm ‘forever home’ dat op ze wacht. Wij genieten volop, zijn dolgelukkig en ontzettend trots op Nala, Flynt en hun prachtige nakomelingen.