Nieuws

8 weken later, de pups vliegen uit

Het is zover, we zijn nu ruim 8 weken verder en de pups zijn uitgevlogen.. wat is de tijd snel gegaan!

Verdrietig en lastig was het om ‘onze’ kleine schatjes te moeten laten gaan deze week, maar wat hebben we van ze genoten.. Één kleine man is nog gebleven en daar genieten we tot morgen nog maar even heel erg van, want ook hij zal dan zijn moeder en zusje gaan verlaten en uitvliegen naar zijn nieuwe gezin. Met overtuiging kunnen we zeggen dat ze stuk voor stuk een geweldig huisje hebben gevonden, met toegewijde, liefhebbende nieuwe eigenaren en vriendjes!

We houden zelf ook een teefje, Izzy, om onze zogenaamde ‘kennel’ uit te breiden met een echte Van ’t Drentsettershof 🙂 De kennel is nu pas echt geboren..

Het krijgen van een nest en al het voorwerk (dekking, dracht) was een hele mooie, emotionele en bijzondere ervaring. Het heeft tijd gekost en was soms hard werken, maar we hebben zeker net zo hard genoten (als het niet meer was) en het was het absoluut allemaal waard! Nala x Flynt hebben samen prachtige hondjes voortgebracht, waar nu een ander ontzettend van mag gaan genieten!

We zijn heel trots op ons eerste ‘Disney-Nest’ en hopen dat we dit in de toekomst nog zeker over kunnen doen met onze geweldige mama Nala en later hopelijk met dochter Izzy.

Iedereen ontzettend bedankt voor het vertrouwen en hulp bij onze reis in de wereld van de fokkerij.

Onze prachtige pups:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *