Botha – Argos Cooper vd Bezelhonk

Botha – Argos Cooper van de Bezelhonk

Ons lieve ‘kleine’ meisje is in mei 2022 gedekt door vriend Botha. Izzy en Botha kennen elkaar al van pup af aan en sindsdien doen zij samen met de baasjes jachttraining in Eefde. Omdat Izzy onze ‘fladder’ is hebben we gekeken naar vooral een mooie, lieve en stabiele reu. De dekking ging heel vlot en natuurlijk, doormiddel van de echo kregen we mooi nieuws. Izzy is uiteindelijk op zondag 19 juni 2022 bevallen van 8 gezonde, flinke pups.

Lees hieronder méér over Botha, want zijn baasje Gera is uiteraard heel gek met hem!

Botha staand1
Botha vies
Botha pup1
thumbnail_image0
Botha2
thumbnail_image1
thumbnail_image3
Botha werd geboren op 17 mei 2019. Hij was het kleinste puppy'tje uit een nest van 6 teefjes en 3 reuen en kreeg daarom ook de bijnaam "kleintje". De fokster (Christel Schulte) besteedde dan ook extra aandacht aan Botha. Midden juli 2019 ging hij met mij mee naar huis.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een stevige stoere flink gespierde reu. Een lieve en mooie Drent! Hij is rustig en gehoorzaam. Hij heeft de typische eigenschappen van een Patrijshond zoals waakzaamheid, gezinsvriendelijk en een zacht karakter.

Botha volgt jachttraining naar alle tevredenheid. Hij werkt graag voor zijn baas of in dit geval zijn vrouwtje. Ook Izzy deelt mee aan deze training. Maar zo snel en actief als Izzy is, zo kalm en relaxt is Botha. Daarom is de achter liggende gedachte ook dat dit wel eens een briljante combi kan zijn!

Hopelijk gaan we dit beleven...

Aldus, trotse bazin Gera Blaauw