Nala x Bram (2020)

 

 

 

 

 

 

Ons tweede nestje is vernoemd naar Noorse Goden en Godinnen: Odin, Thor (Dries), Skadi (Bowie), Freya (Ivy), Iduna (Freya), Saga (Saar), Mani (Skadi) en Sunna (Nala).

Maarliefst 8 gave pups, 2 reuen en 6 teven zagen op donderdag 10 december 2020 dmv een keizersnede het levenslicht. Nala had een lastige en voor ons spannende bevalling, maar de dierenarts heeft zich super over haar ontfermd. Na het bijkomen van de narcose namen haar moedergevoelens gelukkig direct de overhand en accepteerde ze haar pupjes direct. Ze is weer een topmoeder voor haar flinke nest pups geweest, wat een lieverd is ze toch. En tante Izzy hield trouw toezicht. We hebben weer mensen héél blij kunnen maken met goed nieuws.

Met liefde en trots kijken we weer terug op een geslaagde puppy tijd hier thuis, super hondjes met allemaal een eigen karakter & prachtig uiterlijk!

We hebben ook nog steeds contact met de eigenaren van de pups en ook hier hopen we over een tijdje alle pups en eigenaren te mogen zien op de terugkomdag van dit nest.