Kenzo

Voor ons tweede nestje met Izzy hebben we een reu gekozen, die we jaren geleden al op het oog hadden voor onze Nala. Een reu die door omstandigheden ineens weer in ons vizier kwam. Omdat hij bejaagd is en een achtergrond heeft die erg interessant is voor ons ras en Izzy dat als teef immers ook is, was dit op ‘papier’ al een erg mooie match voor ons. Begin juli was de afspraak gepland om met Luc & Katia Jacobs kennis te maken.. alleen de natuur besliste anders, Izzy werd loops ruim voor de gepande kennismaking. Ineens stonden we op een maandagmiddag in juni bij Luc in België op de stoep met een hoog loopse Izzy.

De amoureuze date tussen Izzy en Kenzo, is volgens het welbekende ‘boekje’ verlopen.

Lees hieronder wat zijn baasjes over Kenzo vertellen:

Kenzo

Kenzo_hoofd
Kenzo 1
Kenzo
Vader Kiet & Kenzo
From Kenzo with love
Natuurlijk willen wij Kenzo graag voorstellen!

Kenzo is geboren op 1 mei 2015 in Hadsund, Denemarken. Uit de combinatie Vindhojs Milou en onze Kiet werden 7 pups geboren, waarvan 3 reutjes en 4 teefjes. Toen hij 15 weken oud was en alle noodzakelijke inentingen gekregen had, zijn wij hem gaan ophalen. Vanaf dag 1 was Kenzo onze oogappel, soms ondeugend, soms een grote speelvogel maar steeds onze hartendief. We volgden met hem gehoorzaamheidstraining en doen nog steeds elke zaterdagvoormiddag aan jachttraining. En dat is helemaal zijn ding.

Kenzo is een enorme lieve, sociale hond. Hij is een allemansvriend, zowel naar andere mensen als naar andere honden toe. Hij is heel erg gesteld op zijn gezin en jagen is zijn grote passie. Een Drent zien werken op de jacht is het mooiste wat er is. Je ziet ze er zelf ook echt van genieten. En, ze worden enorm geprezen door de jagers. Verder houdt Kenzo van zijn dagelijkse wandeling en door de velden rennen, de vrijheid tegemoet. Ook zwemmen vindt hij heerlijk.

Onze Kenzo, onze vrolijke en enthousiaste levensgenieter!

Luc & Katia Jacobs